dinsdag 30 april 2013

Kleine langharige poes

Onlangs vroeg Nicole mij of ik een klein wit poesje wilde haken voor haar.Uiteraard wist ik meteen dat ze dit als herinnering aan haar lieve Pebbles, een langharige witte pers, wilde hebben. Dus op zoek naar een patroontje, en langharig garen (brazillia garen) . Een echt poezenneusje, snorharen en kattenogen, maakten het geheel af, en voor een beginnend haakster als ik toch nog ben, zijn we beiden heel tevreden over het resultaat. 

zondag 21 april 2013

Kasper de Krokodil

Mijn haakverslaving gaat steeds grotere vormen aannemen :-).... De patronen worden al moeilijker en het lukt me nog ook. Deze krokodil zag ik in een van de haakboekjes van Christel Krukkert staan, en dat hoedje maakte het helemaal af en ik werd spontaan verliefd op dit beestje, dus hup aan het haken en in een weekend was hij klaar.

dinsdag 16 april 2013

Kippers-Marianne Event


Gisteren een superleuke dag gehad bij Kippers Hobby BV. Voor winkeliers werden die dag allerlei demo's en make-take's gegeven met de materialen van Marianne Design. Ik mocht een make en take geven met materialen van Eline's buitenhuis. Het was heel druk en en reuze gezellig, heb ook veel mensen gezien en gesproken. En zoals je op de onderste foto kunt zien waren o.a. ook Leo en Elma van Elma's hobbyshop aanwezig. Kijk Leo maar eens ingespannen bezig zijn!!
Dit was een voorbeeld van de make en take. Het maken van een tag met de creatable van het schilderijlijstje, gebruik maken van het dessinpapier Strandhuis en Poppenhuis en de bijbehorende stempelsets en lint/kant uit dezelfde serie.

zaterdag 13 april 2013

Gehaakte giraffe


Ik zal nooit meer zeggen dat ik niet kan haken......jarenlang volgehouden :-)....Maar nu heb ik zo de smaak te pakken, en zo moeilijk is het eigenlijk niet eens. Dit is mijn vierde haakproject, en de patroontje/onderwerpen worden steeds moeilijker, maar het gaat me echt heel makkelijk af!!! Dus voor alle niet haaksters onder ons.....het valt echt mee, gewoon doen !!!

vrijdag 12 april 2013

Kringloopgeluk

Woensdagochtend 24 april (10 -12 u) in het cultuurcafe Noordwijk, hebben we weer een creatieve workshop. Petra maakte uit het boek Kringloopgeluk van Ingrid van Willenswaard, alvast een voorbeeld van 1 van de 3 dingen die we gaan maken. Woon je in de buurt en wil je erbij zijn, schrijf je dan tijdig in.

zaterdag 6 april 2013

Haken

Het haken gaat me steeds beter af, valt eigenlijk best mee :-) Dus lekker achter mijn raam in het zonnetje een bolletje garen en haaknaald gepakt, en dit leuke sleutelhangertje gehaakt. Het patroon staat in dit superleuke kleine boekje.....Gehaakte hebbedingetjes....nou ik zal je zeggen, alleen dit boekje op zich is al een hebbedingetje ! Er staan zoveel leuke kleine patronen in, van dieren tot cupcake, van sterretjes tot sushi.....echt een aanrader !!

donderdag 4 april 2013

Workshop Stitch by Stitch


Gisteren ochtend samen met Petra Hoeksema een workshop gedaan in het cultuurcafe van boekhandel van der Meer in Noordwijk. De workshop knopen borduren, uiteraard in het teken van het boekje Stitch by Stitch van Petra, was reuze gezellig en iedereen was ingespannen maar heel gezellig bezig. Op woensdag 24 april zijn Petra en ik daar weer, en doen we een workshop rondom het boek Kringloopgeluk van Ingrid van Willenswaard. Woon je in de buurt van Noordwijk en wil je meedoen (10 - 12 uur) geef je dan tijdig op via de boekhandel.
Nog een leuk berichtje om te zien/lezen http://www.blikopnoordwijk.nl/nieuws/item/2410-crea-workshop-in-het-cultuurcaf%C3%A9