vrijdag 27 december 2013

Mannenkaart

Het blijft toch altijd weer lastig om een mannen kaart te maken, waar zou dat toch aan liggen ? Het stoere dessinpapier van Echo Park, doet het in ieder geval goed. Ribbelcraftkarton, touwtje, knoopjes en sterretjes maken het geheel af.

zaterdag 21 december 2013

partners

Ik kreeg een hele leuke opdracht om een kaart te maken voor een koppel dat een geregistreerd partnerschap aan zou gaan. Dus geen trouwkaart, vooral geen poespas, en de kleur blauw.....ik moest meteen denken aan een kaart die Miranda maakte, en die heb ik hiervoor dus gelift. En om er toch nog een beetje mijn eigen idee aan te geven, maakte ik er een label aan. Opdrachtgeefster blij, ik blij....nu de ontvangers nog :-)

dinsdag 17 december 2013

Babyrompertje


Het maken van babyrompertjes blijft toch wel erg leuk om te doen. Voor de opa en oma van een pas geboren tweeling maakte ik een stoere uitvoering. Voor de zachte babykleurtjes uitvoering had ik (nog) geen bestemming, maar inmiddels zijn ook deze bij twee trotse ouders terecht gekomen.

woensdag 11 december 2013

Wiite kerst

Ik kreeg een vraag of ik een kerstkaart wilde maken die veel "licht" zou uitstralen. Dan is eigenlijk de kleur wit, en een ster(ren) het eerste waar ik aan denk. Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van wat oudere stansmallen. En om het lichte te accentueren gaf ik alles een schaduw van spiegelkarton (nog helderder dan zilverkarton). Een relatief simpele kaart om te maken, maar het resultaat loont.

zondag 8 december 2013

x-mas post

Het blauwe papier is nu al weer bijna op, en het blijft toch een favoriet om mee te werken. Dus nogmaals een blauwe kerstkaart, ook de zipper mocht niet ontbreken. De leuke envelopstans van Eline, doet het als X-mas postkaart natuurlijk ook geweldig leuk hierbij. In combinatie met de poststempels is het voor mij een topfavoriete kaart geworden.

zaterdag 7 december 2013

Dear Santa.....

Bedankt voor de leuke reacties gisteren op mijn nieuwe start van dit blog, jullie zijn echt trouwe volgers, ik ben blij dat ik jullie niet kwijt ben geraakt !!!
Daarom vandaag maar meteen een nieuwe creatie plaatsen. Wederom heb ik het nieuwe stansje van Eline gebruikt, maar deze keer wel de kerstman er aan vast laten zitten. Door hem 2x te stansen kun je een soort van schaduw aanbrengen, waardoor hij wat beter uitkomt op wat drukker papier. Dit leuke papier heb ik van Miranda gekregen, en aangezien ik dol ben op blauw kwam dit goed van pas. Verder gebruik gemaakt van de zipper van Marianne Design (die doet het ook erg leuk op kaarten !!) , hierdoor is een soort hoesje ontstaan, label erin, stempelen, en dan nog wat verdere afwerking met touw en sterren, en kerstkaart 2 is een feit.

vrijdag 6 december 2013

weer terug

Lieve volgers, hier ben ik weer, terug van weggeweest. Naast het feit dat ik de mooie zomerdagen die we gehad hebben, goed heb gevuld met sportieve aktiviteiten, vond ik het eigenlijk best lastig om weer te beginnen met bloggen. Ik heb al lang weer verschillende kaarten/creaties gemaakt, maar het opstarten van mijn blog bleef ik maar uitstellen. Maar uiteindelijk vandaag weer de knoop doorgehakt, en mijn eerste kerstkaartje geplaatst, gemaakt met de materialen van Eline. Ik ben lekker een beetje ruw bezig geweest met het mooie papier :-) nietjes er ingeslagen en vervolgens ook nog het geweldige stansje van de kerstman met zijn rendieren verknipt.....ik heb alleen de rendieren gebruikt aan de onderrand. Kortom alles gesloopt en toch met een leuk eindresultaat.